Rècord de participants en la 75a Travessia de Blanes

Sortida 75a Travessia Popular al Port de Blanes (Fotografia: Joaquim Llorens)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Sortida 75a Travessia Popular al Port de Blanes (Fotografia: Joaquim Llorens)
Sortida 75a Travessia Popular al Port de Blanes (Fotografia: Joaquim Llorens)

La prova esportiva ha tocat sostre de participants. 400 nedadors es van inscriure per participar en la competició que fa tres quarts de segle que se celebra. La històrica edició s’ha desenvolupat aquest diumenge amb total normalitat, sense els entrebancs que de vegades suposen la pluja o la presència de meduses.

Per celebrar els 75 anys de la prova, s’ha obsequiat a tots els participants amb una motxilla corporativa de Blanes i amb una ampolla d’aigua d’alumini d’ús esportiu amb el logotip de la prova. Un detall que s’ha afegit al que ja reben tots els nedadors: una medalla tant bon punt arriben a la meta. Els nedadors i nedadores de la travessia popular han sortit puntualment a les 10 del matí des del costat de la platja de Sa Palomera i han cobert els 900 metres de distància que els separaven fins el punt d’arribada.

Els primers classificats, en l’Open Femení, ha sigut Marta Pérez, del CN Sant Just; la segona Carla Domínguez, del CN Terrassa; i la tercera Cira Navarro, d’Aquamàsters. En l’Open Masculí, ha quedat en primera posició Ricard Pujol, del Club Triatló Blanes, seguit per Eric Pujol i David Pujol, del CN Calella i el CN Vilafranca, respectivament. La travessia també ha lliurat premis a la categoria adaptada.

Inscrita dins la marca Blanes X Runners, la propera prova tindrà lloc d’aquí a dues setmanes, el 19 d’agost, amb la més multitudinària de totes elles, la XXXV Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós. Aquest any una de les novetats és que ja s’han obert les inscripcions, que es fan online per primera vegada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics