URGENT

Reformes a  Mas Prats abans  del curs escolar  

Compartiu aquesta història

 

Escola Mas Prats
Escola Mas Prats

Es millorarà una aula i un bany abans que comencin les classes.  Els treballs es preveu que durin 12 dies i amb un cost de gairebé 13.000 euros. Les obres consistiran en enderrocar un envà entre dues estances per tenir una aula més gran. S’hauran de desmuntar els radiadors, enderrocar l’envà, muntar els radiadors, xapa de protecció on hi havia l’anterior mur i pintar l’interior de les parets i el sostre.

En el cas del bany , se substituirà el paviment existent per un continu de resines. Serà necessari desmuntar les mampares i els vàters i lavabos per col·locar correctament el paviment continu i després s’hauran de tornar a muntar de nou.

La previsió és que els treballs s’executin aprofitant les vacances estivals i s’espera que tinguin una durada aproximada de gairebé dues setmanes. L’inici d’obres es preveu per la segona quinzena d’agost i la data límit de finalització el 8 de setembre.

Avui és l’últim dia per presentar-se en la licitació de les obres. Com a criteri, s’utilitzarà el preu més baix pel que el contracte s’adjudicarà al licitador que hagi presentat l’oferta més econòmica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics