La Puput recupera la popular gimcana nocturna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que l’any passat no se celebrés, enguany l’entitat torna a organitzar la gimcana nocturna amb cotxe aquest divendres 11 d’agost.

Se sortirà a les 9 del vespre de la gespa del Casal d’Avis i allà s’iniciarà un recorregut amb vehicle que els portarà a diversos punts de Palafolls on hauran de passar el total de 10 proves que conformen l’activitat. Per passar d’una a l’altra s’hauran de resoldre les pistes que donarà l’organització. Els grups han de ser d’un màxim de 5 persones, ja que la capacitat de cada equip és el límit de capacitat del vehicle. Així ho explica en David Alenyà, membre de la Puput.

L’última pista els durà fins el lloc on es tancarà l’activitat amb un sopar i l’entrega de premis. Per participar-hi cal inscriure’s a la mateixa gespa del casal moments abans d’iniciar l’activitat i té un preu de 10 euros. La previsió és que duri unes dues hores com a màxim i està pensada per a tots els públics. L’únic requisit és que un dels integrants de l’equip ha de tenir carnet de conduir i vehicle.

L’activitat ja fa uns anys que la Puput la programa pels mesos d’estiu. Es desenvolupa en cotxe i els participants hauran de superar les típiques proves d’una gimcana.

20525420_1434708263282914_880700845359459665_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics