Presó provisional pel presumpte agressor del turista italià mort a Lloret

Un dels detinguts sortint dels jutjats. ACN
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els tres detinguts per la pallissa mortal a un jove italià de 22 anys en una discoteca de Lloret de Mar, a la Selva, han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes aquest dilluns a la tarda. El jutge ha decretat presó provisional per a un dels tres joves, mentre que els altres dos han quedat en llibertat.

Un dels detinguts sortint dels jutjats.  ACN
Un dels detinguts sortint dels jutjats. ACN

Els detinguts, de nacionalitat russa i residents a França, van agredir al jove en una baralla que es va iniciar a l’interior del local. El noi va quedar ferit de gravetat i va morir l’endemà a l’Hospital Trueta de Girona. Els Mossos van localitzar els tres joves agressors poc després al passeig marítim de Lloret i els van detenir acusats d’un delicte d’homicidi.

L’agressió s’hauria produït arran d’una petita empenta que hauria molestat a un dels agressors, que és lluitador professional. En poc més de mig minut, els agressors van tombar el jove turista italià de 22 anys i com es pot veure a través d’un vídeo de les càmeres de seguretat, un d’ells li va clavar una coça al cap que va deixar mal ferit al noi.

Justament el noi que propina la coça és qui el jutge ha enviat a presó provisional, mentre ha deixat als altres en llibertat.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Lloret de Mar ha decretat el tancament cautelar de la discoteca  on van passar els fets. El tancament arriba després de que les investigacions de la Policia Local i diferents tècnics hagin detectat anomalies de caràcter greu en matèria de seguretat.

La investigació preliminar ha determinat que l’empresa no tenia cap empleat de seguretat contractat quan almenys, per l’aforament de la discoteca, d’uns 1.800 persones, hauria de tenir quatre persones dedicades específicament a tasques de seguretat. El tancament cautelar es mantindrà fins que l’establiment esmeni les anomalies detectades.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics