URGENT

Canviaran el paviment de la passera

Compartiu aquesta història

Després de mesos d’estudiar les millors opcions per poder reparar la passarel·la que connecta el barri Sant Lluís amb el centre, el consistori sembla haver trobat la millor opció per millorar el paviment de la passera.

Des de la seva posada en marxa, fa poc més de 3 anys, el pas de la passarel·la ha anat deteriorant-se per culpa de l’aigua, el vandalisme i per un mal ús de la passera. Així el ferm s’ha anat degradant fins el punt d’haver-se detectat desena de forats en les fustes de la passera, que s’han anat tapant amb planxes fins a trobar una solució definitiva.

Una solució que segons ha anunciat l’Ajuntament passa per rentar a pressió el ferm actual, aplicar-hi una capa de material plàstic i impermeable, fibra de vidre i finalment un recobriment de cautxú per oferir una impermabilització millor a l’actual i que garanteixi la comoditat i seguretat pels vianants.

El consistori busca ara l’empresa que farà aquests treballs de millora. Uns treballs que podrien costar entre 10 i 12 mil euros, un import que s’imputarà a la garantia del constructor.

Ho explicava en l’últim ple, el regidor d’urbanisme Josep Rueda a preguntes d’ERC.

El termini de rehabilitació, però, no està marcat i segons el regidor, un cop es presentin les ofertes econòmiques s’estudiaran i s’encarregaran els treballs.

Fa unes setmanes el consistori denunciava els actes vandàlics que ha patit la passera, sobretot en els últims mesos. Segons el consistori la infrastructura s’ha hagut de repintar diverses vegades en el que va d’any per culpa de les pintades. També ha assegurat que s’hi ha detectat actituds incíviques dels usuaris com passar-hi a cavall o amb quad, cosa que malmet el ferm.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics