La Policia Local de Palafolls participa a l’operatiu gàbia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

De moments els atemptats de BCN han deixat 15 morts (13 a BCN, 1 a Cambrils i 1 a St Just) i un centenar de ferits, alguns d’ells de gravetat. A Cambrils, a banda de la mort dels 5 terroristes,  l’atac , tot i ser frustrat pels Mossos, va ferir a 6 persones, una d’elles de gravetat.

Arran dels atemptats la Policia Local de Palafolls en coordinació amb els Mossos d’Esquadra va fer controls de seguretat als accessos del municipi i a les principals vies que passen pel nostre municipi.

Durant prop de 4 hores els agents locals van estar controlant els vehicles que circulaven direcció Blanes, i durant l’operatiu es va interceptar 3 cotxes sospitós, tot i que, sense relació amb els atemptats d’ahir. Ho explica el cap de la Policia Local de Palafolls, Miquel Àngel  Marín.

La Policia està alerta i en coordinació amb els Mossos d’Esquadra que lideren l’operatiu per trobar els sospitosos fugits, per si fos necessari continuar amb els controls de vehicles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics