Llibertat pels tres alemanys detinguts per violació a Lloret

Hotel Planas de Lloret de Mar, on hauria tingut lloc la violació. ACN
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Hotel Planas de Lloret de Mar, on hauria tingut lloc la violació. ACN
Hotel Planas de Lloret de Mar, on hauria tingut lloc la violació. ACN

El jutjat de Blanes ha decretat llibertat provisional sense fiança pels tres joves alemanys que els Mossos havien arrestat el dimecres passat després que una noia de 19 anys denúncies una agressió sexual en una habitació de l’Hotel Planas, on s’allotgen víctima i agressors.

Segons publica El Punt, el fiscal havia demanat que s’empresonéssin els detinguts per la gravetat del delicte i el risc de fugida. Però la defensa va argumentar que existeixen dubtes raonables que els sospitosos en siguin els culpables. El jutge els va imposar la obligació de presentar-se un cop al mes al consultat espanyol més proper a la població on resideixen a Alemanya.

La noia els va identificar en una roda de reconeixement, però el jutge els va alliberar després de les declaracions dels detinguts i de valorar els informes mèdics, forenses i policials. De fet, els professionals no van trobar lesions visibles ni en la víctima ni en els agressors que poguessin apuntar cap a una relació violenta.

Els nois van explicar que havien mantingut relacions sexuals per separat amb el consentiment de la jove, amb qui havien coincidit en un local de copes. En canvi la noia assegura que la van obligar i que no va cridar per por i per l’alcohol que havia begut aquella nit.

A més, el comportament de la noia després dels fets ha sigut un punt més per l’alliberament dels sospitosos. Primer va demanar la píndola del dia després a l’hospital de Blanes perquè havia mantingut relacions sense protecció, després a la tarda va denunciar l’agressió als Mossos i la van traslladar a l’Hospital de Calella per un reconeixement mèdic.

Els fets van passar el 16 d’agost, poc després que morís un turista italià de 21 anys agredit en una discoteca de Lloret. El municipi fa temps que centra esforços en netejar la seva imatge i en evitar el turisme conflictiu i de borratxera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics