Munten les casetes dels Sopars a la Fresca

Muntatge dels estands dels Sopars a la Fresca (RP)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La plaça de les Valls d’Ax ja va prenent forma de cara a la Festa Major. Ja fa uns dies que la brigada municipal ha començat a instal·lar les barraques  dels sopars a la fresca. Els treballs de col·locació de les estructures metàl·liques han pràcticament acabat i ara només falta la instal·lació elèctrica per posar llum als àpats de germanor.

L’espai dels sopars a la fresca acollirà el proper 8, 9 i 10 de setembre els estands les delegacions de Poppi, Stegna, Ax les Thermes i també Palafolls. Els Sopars a la Fresca són anualment un dels actes més multitudinaris on s’hi ofereixen productes típics dels municipis agermanats amb Palafolls. Cada caseta de menjars es gestiona el seu funcionament i serveis per finançar el viatge dels representants de cada estand.

L’any passat, només el de de Palafolls va servir uns 3.000 plats. La facturació total només d’aquesta caseta va arribar als 13.500 euros, que es van destinar a pagar les despeses.

L’altre punt on també s’hauran d’instal·lar barraques és la plaça de Poppi, en aquest cas per l’Alterfesta. La brigada té previst començar el muntatge a mitjans de la setmana vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics