Un documental sobre l’explorador malgratenc Fèlix Cardona

Fèlix Cardona
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Fèlix Cardona
Fèlix Cardona

Malgrat de Mar prepara un documental dedicat a la figura del capità Fèlix Cardona i Puig, l’explorador malgratenc a qui se li atribueix el descobriment de la cascada més alta del món: el Salt de l’Àngel.

L’elaboració del documental tot just es troba en fase de negociacions amb la productora encarregada de fer-lo. Se sap, però, que compta amb una subvenció de televisió de Catalunya. Per la seva part, l’ajuntament de Malgrat de Mar hi col·laboraria amb una petita dotació econòmica i facilitaria l’aportació del llegat que va adquirir l’any 2011.

El rodatge del documental dedicat a la vida de Fèlix Cardona començaria el mes d’octubre. Un cop finalitzat, es durien a terme diverses accions paral·leles per a la seva divulgació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics