La piscina s’acomiada de l’estiu amb portes obertes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’estiu té els dies comptats. Amb l’arribada del setembre, es comença a posar punt i final a les activitats d’aigua i tradicionals de l’època més calorosa de l’any i l’engranatge de la rutina es comença a moure.

La piscina municipal tancarà aquest diumenge 3 de setembre i ho farà igual que es va obrir el passat 21 de juny: amb una jornada de portes obertes. Durant tot el dia la instal·lació estarà oberta per a tots els visitants per tal que gaudeixin de l’última refrescada, si les condicions meteorològiques ho permeten. La regidora d’esports de l’ajuntament de Palafolls, Montserrat Rovira, fa una bona valoració de la temporada de la piscina aquest estiu.

La decisió de tancar la piscina aquest diumenge no ha agradat a alguns palafollencs, és per això que han engegat una recollida de signatures per tal que la instal·lació tanqui la setmana següent. Tot i això, Rovira ha assegurat que no és possible. La festa major comença oficialment el dijous, però el personal coincideix amb el de la piscina.

D’altra banda, aquest estiu, no hi ha hagut servei de bibliopiscina. Es tracta del servei que la Biblioteca municipal oferia durant l’estiu a la piscina per tal que els banyistes gaudissin també de la lectura. La jornada de portes obertes amb què s’acomiadarà la piscina es durà a terme en l’horari habitual, de 10 del matí a 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics