El Casal de Palafolls s’acomiada de l’estiu

Casal d'estiu de PLF (Ajuntament de Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Casal d'estiu de PLF (Ajuntament de Palafolls)
Casal d’estiu de PLF (Ajuntament de Palafolls)

Aquest dijous passat es va acabar el casal d’estiu de Palafolls. Els nens i nenes es van acomiadar amb pluja dels companys i monitors. En total més de 200 infants han gaudit de les activitats i sortides que s’han programat, moltes d’elles amb l’aigua com a protagonista.  Han anat a parcs aquàtics, guerres d’aigua i excursions fora de Palafolls. Enguany n’han fet dues: una a Santa Cristina amb vaixell i una segona a les fonts de Santa Susanna.

El servei municipal ha estat en funcionament juliol i agost, però com ja és habitual ha sigut durant aquest primer mes d’estiu quan hi ha hagut més participants.

El Casal ha organitzat activitats orientades als infants d’entre 3 i 13 anys amb l’objectiu d’entretenir-los, però també ensenyar i fer-los gaudir durant les llargues vacances escolars. També incloïa la possibilitat de fer hores d’acollida i ha comptat amb servei de menjador.  Enguany s’ha fet a l’escola Mas Prats en horari de 9 a 13h i de 16 a 19h i els preus han oscil·lat entre els 81 i els 280 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics