L’Aparcament de Pau Casals s’obrirà temporalment durant la Festa

Imatge de l'inici de les obres de l'aparcament de Pau Casals (Ajuntament de Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Imatge de l'inici de les obres de l'aparcament de Pau Casals (Ajuntament de Palafolls)
Imatge de l’inici de les obres de l’aparcament de Pau Casals (Ajuntament de Palafolls)

L’espai de sorra ubicat darrera la zona comercial de l’Avinguda Pau Casals que s’utilitza com a aparcament està en obres des de principis de maig.  Fa quatre mesos que els veïns de la zona no poden utilitzar-lo, el doble del que s’havia previst, ja que inicialment es calculava que les obres s’allargarien uns dos mesos.

En motiu de la Festa Major i amb la previsió que augmentarà l’afluència de vehicles, l’aparcament es reobrirà temporalment des d’aquest dijous fins el diumenge 10 de setembre. Un cop finalitzada la programació d’actes, es tornarà a tancar per continuar amb les obres. Uns treballs que, com ja ha dit anteriorment el regidor d’urbanisme, Josep Rueda, es faran conjuntament amb l’ asfaltat del vial que connecta amb el carrer de Baix.

L’allargament en el període d’obres ha generat queixes per part dels palafollencs. La prohibició d’aparcar al sorral dificulta l’estacionament al centre. Les obres les executa l’empresa Excavacions Bermúdez, que també ha guanyat el concurs per la pavimentació del carrer.

La capacitat del nou espai serà d’un centenar de vehicles repartits en 7 illetes, en una zona més ordenada i separada per fileres d’arbres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics