URGENT

La Milla Urbana arriba demà dissabte a la seva setena edició

Compartiu aquesta història

La Milla Urbana de Palafolls, una de les competicions esportives amb més bona acollida del poble, reunirà un altre cop a l’Avinguda Costa Brava esportistes de tots els nivells. La cursa, que enguany celebra la seva setena edició, consta de 1609 metres de distància, i es divideix per grups d’edat. El tret de sortida el donaran els participants de la categoria dels cadets, que a les 17:30 iniciaran el recorregut de la milla. Els seguiran els infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i els mini prebenjamins. Aquestes tres últimes categories faran uns recorreguts més reduïts. Per últim, a les 19:00h, competiran els inscrits a la categoria Open, que inclou els nascuts a partir de l’any 2001.

Les inscripcions per participar a la prova es realitzaran una hora abans de l’inici, al punt habilitat a la mateix avinguda, i són gratuïtes. S’atorgaran premis als tres primers classificats de cada categoria, i tots els inscrits a la prova rebran un obsequi.

La Milla Urbana de Palafolls és una de les activitats emmarcades en el seguit d’actes que formen la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es fa del 16 al 22 de setembre a tot el territori català. La campanya promou els hàbits de mobilitat sostenible, com anar a peu, en bicicleta, transport públic o vehicle elèctric, així com pretén conscienciar sobre l’ús que es fa de l’espai públic, i com això pot repercutir en el medi ambient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics