El nou partit de Bermán comença a caminar

Imatge de la presentació de Nosotros, el passat mes de setembre.

A principis de setembre es va presentar a Palafolls el nou projecte polític de l’exregidor del PP Òscar Bermán. El nou partit s’anomena Nosotros i es presenta com a renovador de la política  a partir dels valors clàssics de família, religió i pàtria.

Durant la presentació, el secretari d’acció política de Nosotros, Eduardo Garcia, va voler deixar clar que el partit abandona conscientment les etiquetes ideològiques,  i es presenta com a projecte per la renovació d’Espanya.

En aquest sentit el nou partit té com a base ideològica la defensa a ultrança d’Espanya i els espanyols. Així proposen endurir les lleis d’immigració, reforçar la defensa del catolicisme davant l’islam, proposar polítiques econòmiques proteccionistes o fer que els ciutadans també escollin els jutges.

El nou president del partit i regidor a Palafolls, Óscar Bermán explicitava l’ideari de la formació.

Imatge de la presentació de Nosotros
Imatge de la presentació de Nosotros

El partit ha nascut aquest estiu i té una vocació nacional, amb la vista posada a presentar-se a les properes eleccions espanyoles i, fins llavors, anar creixent. L’acte de presentació, que va reunir unes 150 persones va finalitzar amb l’Himne d’Espanya.

Actualment el partit compta amb una direcció amb vuit persones, la majoria amb un perfil professional del món del peritatge judicial. 3 dels components tenen aquesta feina i entre ells hi ha Jaume Buj, president de l’Associació Espanyola Professional de Mediació i Peritatge Judicial. També hi ha criminòlegs, fisioterapeutes i estudiants  entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics