URGENT

Detenen dos individus que conduïen un cotxe robat a Palafolls

Compartiu aquesta història

La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir dos individus que circulaven amb un vehicle que havia estat sostret ara fa uns dies a Palafolls.

Els agents que patrullaven per la ciutat van observar un cotxe que cometia una infracció de trànsit al seu pas pel carrer Occitània de Badalona, i els van interceptar després d’una breu persecució policial.

Un cop identificats els conductors del vehicle, els agents de la Guàrdia Urbana van poder comprovar que el cotxe havia estat robat el passat dilluns 2 d’octubre a Palafolls.

Un cop detinguts, als 2 ocupants del vehicle, tots dos veïns de la comarca del Maresme, se’ls van aplicar les corresponents diligències penals.

És el segon cop en un mes que el municipi és protagonista per robatoris de vehicles. Ara fa just un mes, aquesta emissora us informava de la detenció d’un lladre de cotxes que actuava al barri de Sant Lluís. L’individu va ser detingut de matinada per una patrulla dels agents de la Policia Local, i va ser enxampat in fraganti mentre intentava fer un pont a un cotxe per tal d’endur-se’l.

Com sempre en aquests casos i davant de qualsevol altre tipus de situació semblant, la Policia Local de Palafolls agraeix la col·laboració ciutadana i informa als veïns que, en cas d’observar qualsevol situació sospitosa, truquin al número de telèfon 608 74 04 04.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics