L’Amateur A perd fora de casa i el B aconsegueix un empat per la mínima

L’Amateur A del CD Palafolls va perdre per 2 a 0 ahir contra el Marca de l’Ham a Figueres, en el partit que estava pendent de jugar de la primera jornada de lliga. El Palafolls va rebre al minut 18 el primer dels gols de l’equip local, que va encetar el marcador amb un gol d’Alex Capel.

A partir d’aquí, el resultat del partit va restar invariable fins al minut 90, quan el Marca de l’Ham va esborrar qualsevol possibilitat d’empat col·locant un 2 a 0 final al marcador figuerenc, i que deixava al Palafolls sense opcions a sumar cap punt.

L’Amateur A, de fet, encara no ha aconseguit cap victòria a la Lliga, on ha sumat 4 punts, corresponents a 4 empats, i per altra banda dues derrotes. De moment se situa penúltim a la classificació general, a dos punts de l’últim classificat, el Caldes.

Per la seva banda, l’Amateur B va trencar ahir la ratxa de victòries, amb el partit que va jugar contra el Club Futbol Sant Antoni, i que estava també pendent de jugar de la primer jornada de lliga, en aquest cas de quarta catalana.

El Palafolls, que jugava a Calonge, va aconseguir empatar per la mínima un partit que va dominar el Sant Antoni per 1 a 0 des del minut 15 de la primera part, amb un gol de Marc Cugat.

Al minut 57, però, el Palafolls aconseguia empatar amb un gol de Yeray Martori, i que establiria finalment el marcador definitiu del matx.

El B de l’amateur del Palafolls es manté tercer en la classificació de Quarta Catalana, amb 13 punts, corresponents a 4 victòries i a l’empat d’ahir.