URGENT

Malgrat comença dilluns unes obres de renovació de la xarxa d’aigua

Compartiu aquesta història
El carrer Llibertat, un dels llocs on es renovarà la xarxa d'aigua - Ajuntament de Malgrat de Mar
El carrer Llibertat, un dels llocs on es renovarà la xarxa d’aigua – Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar posarà en marxa aquest dilluns  les obres que han de substituir l’actual xarxa de subministrament d’aigua potable d’alguns carrers del municipi.

Els carrers on tindrà lloc la intervenció són el carrer del Carme, el carrer Llibertat i el de Sant Elm, i començaran al primer d’aquests, en el tram comprès entre les places de Pau Casals i la de Joaquim Ruyra.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament Malgrat de Mar, Mireia Castellà, ha explicat que les obres serviran perquè els veïns d’aquests carrers puguin disposar d’aigua a pressió a les seves llars.

Els veïns van ser preguntats per les obres a través d’una carta que va enviar el consistori a principis del mes de setembre, i on se’ls demanava que escollissin entre la remodelació completa dels carrers del Carme, Llibertat i Sant Elm, o bé que es canviés només la xarxa d’aigua i l’asfaltat d’alguns carrers.

Per majoria, els veïns van decidir que es tiressin endavant només les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable.

Les obres seran realitzades per l’empresa Aigües Potables de Malgrat SA, amb el càrrec a la inversió anual que ha de realitzar obligatòriament, segons estipula el contracte que té amb el consistori.

Durant les obres s’instal·laran unes noves canonades de polietilè, que permetran als veïns tenir servei d’aigua a pressió a les seves llars. Les canonades noves que s’instal·laran estaran connectades a la vegada amb la xarxa al costat de la plaça Pau Casals, a tocar dels carrers on hi haurà les obres.

Un cop finalitzades les obres de remodelació de la xarxa d’aigua, està previst també que s’iniciï el procés de reasfaltatge dels carrers.

Es preveu que les obres de la xarxa d’aigua s’allarguin, aproximadament, un mes i mig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics