URGENT

Les escoles concertades de Malgrat també pagaran el rebut de les escombraries

Compartiu aquesta història
Escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar - Google Maps
Escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar – Google Maps

Malgrat de Mar ha aprovat les ordenances fiscals per al 2018. D’entre les propostes presentades per l’equip de govern en destaquen especialment dues. El cobrament d’una taxa de 150€ a les parelles que es vulguin casar en espais o recintes municipals n’és una d’elles.

L’altra fa referència al rebut de la recollida d’escombraries que hauran de començar a pagar les tres escoles concertades del municipi. Es dóna la circumstància que aquests centres educatius no ho havien fet mai. Des del govern local, s’ha manifestat que la mesura respon a la voluntat de pal·liar el greuge que suposava amb una part del sector, posant com a exemple les llars d’infants, a qui sí se’ls ha estat cobrant la taxa. En aquest mateix àmbit, el consistori malgratenc incrementarà el rebut de l’escombraries a les residències d’avis ja que, segons el govern, es vol equiparar a la quantitat real de residus que generen.

Finalment, Malgrat de Mar mantindrà intacte l’Impost sobre Bens Immobles. A més, s’estudiarà la possibilitat d’introduir-hi subvencions o bonificacions. Un fet que queda supeditat a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat. Així s’ha assegurat des del govern municipal.

Les ordenances fiscals per al 2018 es van aprovar en el decurs de la sessió plenària corresponent al mes d’octubre. Van tirar endavant amb els vots favorables dels partits al govern. L’oposició, formada per populars i socialistes, hi van votar en contra.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics