URGENT

Protesta i talls a la N-II en contra els empresonaments dels membres del Govern català

Compartiu aquesta història

IMG_0152Aquest divendres, un centenar de persones van congregar-se a la carretera Nacional II, al seu pas per Tordera, per protestar contra els empresonaments de diversos consellers del Govern català.

La protesta va congregar gent provinent de Tordera, Palafolls o Malgrat, i va rebre el suport dels pagesos de la zona, que van acudir a la concentració amb els seus tractors.

Cap a un quart de 6 de la tarda, les persones mobilitzades i els tractors van activar-se i es va tallar la carretera al seu pas per la rotonda del bar Carrión, un dels punts d’accés a Tordera.

En declaracions a aquesta emissora, la regidora de Mobilitat a l’Ajuntament de Tordera, Sílvia Català, explicava quin era la desenvolupament de la protesta.

Per la seva banda, el regidor i 1r tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, explicava quins motius havien portat a aquesta mobilització popular.

Llorens també explicar que es preveuen més mobilitzacions per aquest cap de setmana, i va voler reivindicar la necessitat, va dir, de dur a terme accions que vagin més enllà del contingut simbòlic que han tingut fins ara, i que tinguin més repercussió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics