URGENT

L’Ajuntament de Malgrat renovarà el clavegueram del carrer Indústria

Compartiu aquesta història
El carrer Indústria de Malgrat - Google Maps
El carrer Indústria de Malgrat – Google Maps

Segons ha informat El Malgratenc, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha encarregat un projecte de millora de la xarxa de clavegueram del carrer Indústria del municipi.

El carrer Indústria és una via que des de fa temps presenta problemes quan hi ha episodis de pluges intenses, cosa que ha provocat les queixes reiterades dels veïns de la zona.

Els veïns es queixen que els problemes del clavegueram es tradueixen en la inundació d’alguns baixos de cases i que a la vegada es dificulta la circulació pel carrer.

Segons ha informat el consistori, el projecte per solucionar aquest problema consisteix en la construcció d’un nou col·lector i la instal·lació de nous embornals del carrer. La mesura haurà de servir per augmentar la capacitat hidràulica del clavegueram, que serà més ràpid i eficaç a l’hora d’evacuar l’aigua acumulada, evitant que quedi estancada a les voreres i a la calçada del carrer, i que conseqüentment pugui acabar inundant els baixos dels habitatges.

Per tal de desenvolupar aquest projecte, el consistori de Malgrat hi destina un pressupost de l’entorn dels 255.000 euros, i ha estat desenvolupat per la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics