Detenen tres homes, entre ells un palafollenc, per robar en una casa de Sant Cebrià de Vallalta

El material que van robar els presumptes lladres al domicili - (Cos de Mossos d'Esquadra)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres un home de 32 anys veí de PLF i dos homes més, de 31 anys, i veïns de Blanes i Calella, per haver assaltat un domicili de la urbanització Vistamar, a Sant Cebrià de Vallalta.

El material que van robar els presumptes lladres al domicili - (Cos de Mossos d'Esquadra)
El material que van robar els presumptes lladres al domicili – (Cos de Mossos d’Esquadra)

L’operatiu es va posar en marxa la mateixa nit, després que saltés l’alarma de la casa on havien entrat els lladres. Després de rebre l’avís, dues dotacions dels Mossos i una de la Policia local del municipi van adreçar-se a l’immoble.

Mentre accedien a la urbanització, una de les patrulles dels Mossos va creuar-se amb un cotxe, ocupat per tres homes, que marxava a gran velocitat, i que va poder ser interceptat per la patrulla de la Policia local que hi havia uns metres més endarrere.

Un cop barrat el pas del vehicle, es va procedir a l’escorcoll del seu interior, on s’hi van localitzar diverses pertinences del domicili assaltat, entre elles un televisor, un ordinador portàtil, videoconsoles i algunes eines de bricolatge. També s’hi van trobar diversos estris per ser servir en altres actes delictius, com per exemple cables per fer el pont a vehicles, guants de làtex, una llanterna i una jaqueta reversible.

Els tres individus van ser detinguts i van ser posats a disposició judicial l’endemà mateix dels fets, quedant posteriorment en llibertat amb càrrecs.

En casos com aquests, i tal i com alerten tant els cossos de Policia local com els Mossos d’Esquadra, es fan diverses recomanacions de cara a evitar possibles robatoris al domicili. Per exemple, s’aconsella tancar sempre en clau si se surt de casa, comprovar que tots els accessos a l’habitatge, com portes i finestres, estan tancats, no obrir la porta a persones desconegudes, entre d’altres mesures.

També es recomana anotar els números de sèrie dels aparells electrònics i electrodomèstics, així com fer anotar les inscripcions que puguin tenir joies i altres objectes de valor, i fer-ne fotografies. D’aquesta manera, tal com informen els Mossos d’Esquadra, es facilita la feina de cara a una possible recuperació dels objectes sostrets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics