URGENT

Malgrat inicia una nova campanya d’asfaltat de carrers

Compartiu aquesta història
El primer vial que es reasfalta és l'avinguda de Tarragona, on avui s'ha iniciat la campanya - (Google Maps)
El primer vial que es reasfalta és l’avinguda de Tarragona, on avui s’ha iniciat la campanya – (Google Maps)

El consistori comença avui dilluns una nova campanya d’asfaltatge de vies urbanes. Durant tota la setmana hi haurà afectacions viàries a diferents punts de la localitat per aquests treballs. La previsió és que les obres s’iniciïn avui a la zona del pavelló vell, a l’avinguda de Tarragona i que s’acabin el cap de setmana  si el temps ho permet.

La planificació prevista és continuar demà pels carrers Pintor Fortuny, Roger de Flor i avinguda de Barcelona i  dimecres a l’Avinguda Montserrat. Dijous els treballs es centraran al carrer Zenòbia Camprubí, divendres al carrer Cadí i dissabte  la campanya  de reasfaltat de carrers acabarà a la zona industrial de Can Patalina per no interferir en l’activitat econòmica.

Un dels factors que poden condicionar el calendari de les obres és la meteorologia. En declaracions a aquesta emissora, la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat, Mireia Castellà, ha explicat que el principal condicionant és el fred, ja que per sota dels 5 graus les obres de reasfaltat no es poden realitzar correctament.

La propera setmana continuaran els treball en d’altres vies cèntriques del municipi com Antoni Gaudí, Pompeu Fabra, Josep Caralt, Passatge Enric Granados, Caracas, Camí del Pla i Girona.

La regidoria d’Urbanisme informa que ja al gener, es continuarà actuant a les dues últimes vies on es preveu reasfaltar. Seran els carrers Passada i Escoles. Aquest últim es preveu resasfaltar en cap de setmana per no molestar als usuaris de l’escola Montserrat.

En total, el projecte té previst reasfaltar més de 34.000 metres quadrats de carrers. Segons informa el consistori els treballs tenen un cost de poc més de 293.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics