URGENT

El grup artístic Miratge de Blanes aconsegueix 500 euros en benefici de Càritas

Compartiu aquesta història
(Foto: Ajuntament de Blanes)
(Foto: Ajuntament de Blanes)

Al matí d’avui dijous, l’entitat artística ha fet entrega del mig miler d’euros que va recaptar aquest passat cap de setmana amb l’espectacle musical que va oferir al Teatre de Blanes, i que va servir com a acte benèfic en favor de Càritas Interparroquial.

El musical, titulat “Cercant a Santa Claus”, era un espectacle centrat amb la temàtica nadalenca, i amb el qual es van aconseguir reunir 500 euros amb la venda d’entrades.

Aquest matí s’ha oficialitzat el lliurament dels diners, en un acte on ha assistís la director del grup Miratge, Dolors Moreno, així com el president de Càritas, Salvador Serres, i el de la Casa d’Ardales, Salvador Guitérrez.

L’acte, que ha encapçalat l’alcalde de Blanes Mario Ros, ha servit perquè el grup artístic fes entrega simbòlica del taló als representants de Càritas, que han fet referència a la necessitat d’aquestes accions solidàries sobretot, han dit, durant les dates nadalenques.

A l’espectacle “Cercant a Santa Claus”, estrenat aquest cap de setmana al Teatre de Blanes, se centrava en la interpretació en playback de conegudes cançons, algunes de nadalenques i d’altres de també conegudes de diversos estils. A la vegada, la representació seguia el fil argumental de la recerca del Pare Noel, que un grup d’infants buscaven per tot el poble per tal de garantir que es puguessin celebrar les festes.

Mentrestant, el musical anava repassant clàssics del món de la música, com són el “Jingle Bell Rock”, “Noche de Paz”, la nadala catalana “Quan somrius” o clàssics de la música popular com “Proud Mary” o “Stand By Me”, entre molts d’altres. Aquestes dues últimes peces, a més, van comptar també amb una coreografia a càrrec de Karmen Carballo, responsable d’altres balls al llarg de l’espectacle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics