URGENT

El PP vol guanyar per tornar l’estabilitat constitucional i la seguretat als carrers

Compartiu aquesta història

Els populars van muntar dissabte al matí, coincidint amb el mercat setmanal, una carpa informativa a la Glorieta del Dc Turnédes d’on s’explicava els eixos bàsics dels programa electoral de la formació per les eleccions del dijous.

En aquest sentit, Miguel Muñoz, del nou PP palafollencs ha assegurat que entre els objectius bàsics de la llista encapçalada per Xavier Garcia Albiol, hi ha el retorn a l’estabilitat constitucional.

Segons Muñoz cal recuperar la seguretat per tal de poder tornar a anar lliure i sense problemes pels carrers i planteja un canvi en el model de finançament de les autonomies.

El popular palafollenc creu que cal també  incentivar fiscalment a les empreses que han marxat de Catalunya, per tal que puguin tornar.

Totes les enquestes donen als populars uns mals resultats, però el partit recorda que tenen molt vot ocult. Tot i això Muñoz reconeix que la corrupció ha fet molt mal a la formació i demana actuar amb contundència davant els casos de corrupció dins el propi partit.

El partit, a nivell local, està en fase de recomposició després que el PP fes fora a l’històric dirigent dels populars a PLF, Òscar Bermán, que ha creat un nou partit. Justament Bermán ha assegurat que aquestes eleccions són una loteria “entre el dolent i el pitjor”.

La campanya electoral acabarà demà dimarts al vespre, dimecres és la jornada de reflexió i dijous seran les votacions amb 3 col·legis electorals al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics