URGENT

La Puput considera el Concurs de Pessebres d’enguany com la millor edició

Compartiu aquesta història

Aquest passat dissabte va ser el dia escollit per fer entrega dels premis del concurs de Pessebres d’enguany, un concurs que organitza La Puput per les festes de Nadal.

Aquesta edició, els premiats van ser el pessebre de Can Comes, que va endur-se el 3r premi, en Jan Lloveras, que va guanyar el 2n premi, i la Carme Hernández, que va resultar ser la guanyadora del Concurs, enduent-se el 1r premi.

En declaracions a aquesta emissora, David Alenyà, membre de La Puput, ha explicat que el nivell de tots els pessebres en general aquest any ha pujat, i en aquest sentit considera que aquesta edició ha estat la millor fins ara.

En aquest sentit, un dels aspectes que des de la Puput han valorat més positivament, és que molts dels participants han optat per innovar en les seves creacions, i han construït pessebres amb nous materials i noves disposicions. Alenyà ha destacat que això s’ha notat especialment en molts dels participants que s’inscriuen cada any al concurs.

Tot i que alguns dels participants d’anteriors edicions no van ser presents a la d’enguany, la participació en el concurs s’ha mantingut pel que fa al nombre d’inscrits, i Alenyà ha destacat que alguns hi participaven per primera vegada.

L’acte d’entrega d’aquesta 5a edició del Concurs de Pessebres de la Puput va fer-se a les 12 del migdia d’aquest passat dissabte a la Biblioteca Enric Miralles, i va comptar també amb refrigeri pels assistents.

 

Foto: Facebook La Puput de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics