URGENT

Els municipis propers, menys Malgrat, desembarquen a Fitur

Compartiu aquesta història

Un any més arriba la principal fira del sector turístic que se celebra a Madrid fins el proper diumenge i Catalunya hi estarà present per buscar la confiança que el mercat espanyol.

Dins l’estand català hi haurà diferents marques turístiques, com per exemple la Costa de Barcelona Maresme, on hi haurà representants de les poblacions més properes com Pineda, Calella o Sta. Susanna, però també, sota la marca de Costa Brava, hi haurà presència de promoció turística de Blanes i Lloret. Malgrat de Mar, per la seva banda, no assisteix enguany a la fira. El fet que l’empresa Malgrat Turisme estigui en el procés de dissolució i que encara no es tingui el pressupost definitivament aprovat, obliga al consistori a no ser a Fitur en aquesta edició. Ho diu la regidora de trisme, Esther Martínez.

Tot i això, la regidora explica que al febrer es reprendrà l’activitat habitual de promoció turística de Malgrat en altres fires i l’any que ve esperen repetir a Fitur.

Cal destacar que, justament, la nostra zona és una de les més potents turísticament de Catalunya i no vol perdre l’ocasió de promocionar-se al mercat espanyol, que continua sent un dels principals pilars del negoci turístic a Catalunya.

El director general de Turisme, Octavi Bono, ha destacat que comença un  “procés de recuperació clar” durant aquest primer trimestre de l’any,  després de la davallada de l’últim trimestre de l’any passat com a conseqüència de la situació política.

L’estand de l’Agència Catalana de Turisme d’enguany, de 900m2, està centrat en el turisme cultural i amb la promoció del patrimoni català, com ara els castellers, els monestirs, els diables, els gegants, museus i d’altres icones emblemàtiques d’arreu del territori.

Per presentar aquest patrimoni català s’instal·larà  una cabina sensorial de realitat virtual que acompanyarà les imatges de moviment, aire i canvis de temperatura, amb l’objectiu que els visitants experimentin la vivència de visitar la Catalunya més cultural de la forma més real possible.

A banda dels municipis del Maresme i la Selva, també hi seran presents les marques de Les Terres de l’Ebre, Costa Daurada, Catalunya Central, Vall d’Aran Pirineus i les Terres de l’Ebre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics