URGENT

Santa Susanna vol ser la seu de la trobada d’enguany de la xarxa cicloturística Eurovelo

Compartiu aquesta història

El municipi veí de Santa Susanna vol eixamplar la seva projecció europea, més enllà de la seva popular atracció de les seves platges.

Així, el municipi presentarà la seva candidatura per ser la seu de la propera trobada d’Eurovelo, una xarxa europea de rutes en bicicleta, i que té per objectiu el desenvolupament d’una xarxa de rutes de llarga distància per cicloturistes que permeti travessar Europa.

A la reunió per traçar aquesta candidatura hi van participar l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, regidors del consistori i diversos representants del sector hoteler i turístic, que van reunir-se amb el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Gerard Martí.

A la trobada, l’alcalde de Santa Susanna va dir que un dels punts positius que tindria l’acolliment d’aquesta trobada, prevista per la tardor d’enguany, és que permetria que la temporada turística de Santa Susanna, basada principalment amb la platja i en època estival, s’obrís també a altres àmbits.

La conferència Eurovelo i Cicloturisme 2018 té previst reunir uns 150 professionals del sector del turisme, 10 expositors i 30 ponents participants a la conferència. De fet, segons dades de la pròpia xarxa Eurovelo, les anteriors edicions van aconseguir congregar 340 delegats provinents de 38 països diferents, i tot i que se centra especialment en el cicloturisme també dóna cabuda a d’altres àmbits del sector.

El projecte Eurovelo està liderat per la Federació Europea de Ciclitses, i compta amb 70 Mil quilòmetres d’itineraris ciclistes, repartits en 15 rutes per arreu d’Europa. Entre aquestes, 3 rutes passen per territori de l’Estat espanyol, on s’hi comptabilitzen un total de 1.800 quilòmetres de recorregut per ciclistes.

Santa Susanna, que ja ha presentat candidatura per acollir la trobada d’enguany d’Eurovelo, compta des de l’any passat amb la certificació de Destinació Turística Esportiva de la Generalitat de Catalunya.

 

Foto: Eurovelo

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics