URGENT

Abandona el partit qui havia d’encapçalar el PP de Palafolls

Compartiu aquesta història

Just fa un any que el PP es quedava sense estructura al nostre municipi després de la marxa d’Óscar Bermán i de tot el seu equip.

En els últims mesos el partit havia començat a construir una nova estructura amb la vista posada a les eleccions municipal  de l’any que ve. Al capdavant del nou equip hi havia Miguel Muñoz, qui havia viscut molt anys al nostre municipi i que actualment viu a Malgrat.

Muñoz en un acte de campanya electoral del 21D. RP
Muñoz en un acte de campanya electoral del 21D. RP

Segons ha explicat Muñoz, des del mes de juliol passat ha estat treballant per aixecar el partit al nostre municipi, però ahir a la nit comunicava al seu equip la seva renúncia a encapçalar el PP de Palafolls. De fet també anunciava la baixa del partit.

Muñoz  explica que deixa el projecte perquè el partit no cuida les seves bases i per la manca d’autocrítica després de les diferents desfetes electorals, sobretot el 21D, que ha deixat el partit amb 4 diputats.

També retreu al seu expartit la manca d’interès en la posada en marxa del projecte del PP palafollenc. Assegura que des de setembre que espera la presentació i el nomenament oficial per tal de poder treballar per reconstruir el partit. Un nomenament que s’ha endarrerit, entre d’altres, per assumptes supramunicipals com l’1 d’octubre o les eleccions de desembre.

Muñoz no és nouvingut a la política local.  Ja havia militat al PP anteriorment i fa 10 anys va ser proposat com a cap de llista a les eleccions municipals del 2007 a Malgrat. Llavors, però, es va retirar mesos abans dels comicis davant de les lluites internes al partit malgratenc. També va estar vinculat a Unió de Malgrat de Mar abans de retornar al PP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics