URGENT

Blanes repeteix èxit de participació al Carnaval de la Costa Brava Sud

Compartiu aquesta història

Blanes va viure aquest cap de setmana unes jornades intenses marcades pel carnaval, que van culminar ahir diumenge amb la Rua blanenca del Carnaval de la Costa Brava Sud, que va tornar a reunir més d’un miler de participants entre carrosses i comparses.

Durant la tarda de dissabte, els actes ja van començar a la Ciutat Esportiva Blanes d’activitats encarades a tota la família, a través de la Festa Infantil i Familiar, i que va acabar amb l’entrega de premis del Concurs de Disfresses.

Després d’aquesta part, la festa del carnaval va continuar a partir de quarts d’11 de la nit amb la Festa Jove, que es va dur a terme al mateix recinte per segona vegada consecutiva, després d’haver-se celebrat al Casal Jove Morralla.

La Nit Jove de Carnaval va comptar amb els concerts de El Club de las Muñecas i Pelukass, en una nit que va finalitzar amb la música de DJ Send0.

El plat fort del Carnestoltes, però, va arribar ahir diumenge, el dia en què Blanes es vestia de festa amb la Rua del Carnaval de la Costa Brava Sud, el carnaval conjunt amb Lloret i Tossa i que celebrava ahir la seva rua blanenca.

La participació enguany va tornar a comptar amb més d’un miler de participants a les carrosses i comparses. En total, 22 carrosses i 15 colles van ser les encarregades de desfilar pels carrers del municipi, amb el final a la plaça dels Països Catalans.

Les carrosses estaven formades principalment per blanencs i blanenques i també veïns de Lloret i Tossa, però també va haver-hi representació de Pineda, Massanes i Riells i Viabrea. La més nombrosa de les colles era Xauxa i Disbauxa, de Lloret, amb 165 participants.

D’entre totes les carrosses i comparses participants, aquesta setmana l’Ajuntament de Blanes farà públic el veredicte del Concurs d’enguany, que repartirà un total de 6.200 euros entre els 15 guardonats, dins de les categories de les carrosses blanenques, les de fora el municipi i les comparses, sense distinció de procedència.

 

Foto: Joaquim Llorens

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics