URGENT

El PdeCat triarà candidat a les municipals de Malgrat amb unes primàries obertes

Compartiu aquesta història

L’agrupació local del Partit Demòcrata de Malgrat ha posat ja en marxa el procés de Primàries Obertes que acabaran triant al proper cap de llista per a les eleccions municipals del maig del 2019.

Un cop tancat el termini de presentació de possibles candidats, només s’ha presentat una candidatura, l’encapçalada per l’actual regidor nacionalista Jofre Serret.

Serret tindrà encara uns 10 dies per fer a conèixer el seu projecte municipal als associats i simpatitzants.  I la votació del futur Cap de Llista es farà al Centre Cultural el proper dia 23 de febrer. A les Primàries Obertes del 23 de febrer podran votar tant associats com simpatitzants a la formació.

En aquest sentit, Serret destaca que, tot i ser l’únic candidat a en aquestes primàries, la seva intenció és que el seu projecte sigui obert a la participació de tots els implicats.

Jofre Serret
Jofre Serret

Actualment Serret és el número 2 del PdeCat a Malgrat on és regidor des del 2011 al costat de Neus Serra, que no ha presentat candidatura i per tant no repetirà de cap de llista a les properes eleccions.

Serret és regidor d’Acció Social i Ciutadania, Formació d’Adults, Gent Gran, Igualtat, Salut Comunitària, Salut Pública i Inserció Laboral de l’Ajuntament de Malgrat.

Serret valora molt positivament la feina duta a terme pel govern malgratenc, on el seu partit s’encarrega de la gestió de les regidories d’àmbit social, i destaca també la bona entesa entre els diferents grups per tirar endavant el consistori.

Segons el Punt Avui, el PDeCAT  del Maresme assegura que la fórmula de les primàries obertes s’aplicarà a tots els municipis de la comarca amb la voluntat d’enfortir la decisió dels associats i simpatitzants a l’hora d’estructurar els lideratges de la formació i els programes electorals que es presentin.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics