URGENT

Victor Catalan, un altre regidor de Blanes que plega

Compartiu aquesta història

El regidor d’ICV- EUiA de Blanes Víctor Catalan ha decidit deixar el càrrec al consistori. Ho fa per motius personals, tot i que no amaga que l’actual tensió entre els grups municipals a la ciutat fa difícil poder treballar i arribar a consensos.

L’ecosocialista ha assegurat a Diari de Girona que després de 7 anys com a regidor està molt cansat. En aquest temps, segons el mateix Catalan, ha hagut de fer política en un context econòmicament dur.

Víctor Catalan.
Víctor Catalan.

En declaracions en aquesta emissora, Catalan creu que cal que es doni relleu a gent nova que pugui fer front a la situació actual al consistori blanenc.

Actualment Catalan compaginava la seva activitat al consistori amb la seva feina d’arquitecte. Tot i la renúncia, l’encara regidor ha assegurat que no deixarà la militància ni la implicació en la política.

Catalan recorda que hi ha molts temes damunt la taula pel que fa a la gestió municipal de Blanes que necessiten aliances i acords, i en aquest sentit vol que la seva renúncia sigui “un toc d’atenció” per la resta d’actors polítics.

El lloc de Víctor Catalan el podria ocupar el següent de la llista d’ICV-EUiA Miky Corregidor. Corregidor forma part de la direcció federal d’Izquierda Unida i és membre de la Coordinadora Federal. Actualment és responsable de Xarxes Socials de l’equip de campanya d’Alberto Garzón.

En el que va de legislatura ja han plegat fins a 5 regidors del consistori.

De fet el panorama dibuixat a les últimes eleccions municipals han fet, molt difícil la governança de la ciutat. Justament un dels regidors que han marxat del consistori ha estat l’alcalde sortit de les eleccions Miquel Lupiáñez. Actualment el seu substitut, Mario Ros, governa amb només 4 regidors a l’equip de govern, després que es trenqués el pacte que el PSC tenia amb el PDeCAT i ERC. A l’oposició hi ha 17 regidors de 7 partits diferents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics