URGENT

Una fuita d’aigua obliga a desallotjar un pis de Blanes

Compartiu aquesta història

La nit d’ahir dimarts, els veïns d’un habitatge de Blanes es van veure obligats a abandonar el seu immoble després que es produís una fuita d’aigua a l’edifici i que fes caure el fals sostre del seu pis.

Segons publica el Diari de Giorna, els fets van succeir pels volts d’un quart d’11 de la nit en un bloc del carrer Illes Medes de Blanes.

La fuita, que va produir-se en un dels immobles, va fer que cedís el fals sostre d’un altre dels pisos, en aquest cas a la planta, que va fer que s’indundés el passadís, dues habitacions, el lavabo i el menjador de l’habitatge.

Al pis hi havia quatre inquilins que van haver de ser desallotjats pels Bombers i la Policia local de Blanes. Un cop tancada la clau de pas, el cos de Bombers va poder comprovar que la fuita havia afectat a les diverses estances de l’immoble.

Al lloc dels fets van desplaçar-s’hi quatre dotacions dels Bombers. Al llarg de la nit, i un cop fetes les comprovacions pertinents i veure que ja no existia perill, els veïns de l’immoble afectat van poder tornar al seu pis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics