URGENT

L’Ajuntament recorda que la pujada de la quota de la Llar d’Infants formava part de les ordenances

Compartiu aquesta història

Després de la pujada de la quota de la Llar d’Infants municipal, l’AMPA del centre ha fet extensives les queixes de les famílies davant d’aquest increment, que segons expliquen no s’esperaven.

Les famílies han lamentat que l’Ajuntament no els comuniqués aquesta pujada, i a més lamenten que es produeixi a meitat del curs.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, Rosa Garcia, ha explicat que aquesta pujada es va aprovar al ple del passat octubre, concretament el dia 19, i que a partir de llavors va estar en un període d’exposició pública per tal que s’hi presentessin les al·legacions que es consideressin necessàries.

En aquest sentit, Garcia explica que aquest increment està inclòs en la modificació de les ordenances municipals, i que arriba després de diversos anys amb els preus congelats. Una explicació que la mateixa regidora i la interventora de l’Ajuntament van fer a Rosa Tejada, secretària de l’AMPA, el dia que van reunir-se per tractar sobre aquesta qüestió.

La regidora d’Ensenyament diu també que un dels condicionants en el finançament de la llar és, precisament, el deute pendent que té la Generalitat pel que fa a les escoles bressol, i del qual ja es va aprovar una moció en el darrer ple municipal per tal de reclamar-lo.

Garcia, en aquest sentit, recorda que el consistori s’encarrega del finançament del 50% de la Llar d’Infants, i que és responsable de la gestió de diversos àmbits del centre, com el manteniment de les instal·lacions o el personal.

A partir d’aquest mes de febrer, les famílies que porten els seus fills a la Llar d’Infants municipal paguen 127,82 euros mensuals en concepte de la quota del servei, una quantitat un 10% superior a la que havien de fer front fins aquest gener.

 

Foto: AMPA Llar d’Infants Palafollets

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics