URGENT

Ja es pot descarregar el nou aplicatiu per a mòbils “Viu PLF”

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha fet pública la nova aplicació de l’Ajuntament de Palafolls per a dispositius mòbils. Amb el nom de Viu PLF, l’aplicació vol acostar el consistori a la ciutadania de manera bidireccional.

Aquesta aplicació té tres grans objectius i camps de treball.

El primer i més interessant segons el consistori,  és que l’app serà una eina per resoldre tota classe d’incidències que els propis ciutadans podran denunciar.

Les denúncies es podran documentar amb fotografies, es geolocalitzaran i es podran enviar a l’Ajuntament per ser tractada pels serveis corresponents de forma molt més àgil. A més, el consistori es compromet informar al ciutadà que hagi fet la comunicació de les actualitzacions i el seguiment de la incidència i la seva resolució.

S’hi podran adreçar incidències relatives a  desperfectes en carrers i voreres,  escombraries i neteja viària, incidències en el mobiliari urbà,  en la mobilitat,  en l’enllumenat,  en parc i jardins o d’incivisme i seguretat.

El segon gran objectiu és facilitar els tràmits més usuals i demandats pels ciutadans com la instància genèrica, demanar cita amb un regidor o tècnic entre d’altres.

La tercera pota de l’aplicatiu és oferir tota classe d’informació al ciutadà com l’agenda d’activitats del municipi, les notícies d’última hora, així com els principals recursos útils pels ciutadans el calendari fiscal entre d’altres. El regidor de noves tecnologies, Josep Rueda explicava avui que a través de l’aplicatiu, l’Ajuntament podrà informar de notícies d’última hora amb avisos que apareixeran a la pantalla principal dels mòbils i les tauletes.

La tècnica de comunicació de l’Ajuntament, Anna Rovira assegura que la nova app de L’ajuntament  és permeable  i s’anirà actualitzant segons la usabilitat. També assegura que els continguts seran selectius premiant la qualitat per davant de la quantitat.

L’aplicació ViuPLF es gratuïta i ja es pot  descarregar per a Android i per IOS segons el tipus de mòbil o tauleta.

 

Foto: Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics