URGENT

El PDeCAT de Malgrat celebra les primàries amb Jofre Serret com a únic candidat

Compartiu aquesta història

El procés, que es fa avui al Centre Cultural de Malgrat de Mar, consisteix un procés de votació que ha de servir per escollir el nou cap de llista de cara a les eleccions municipals del 2019.

Aquesta tria, però, compta només amb una sola candidatura, que és la que lidera l’actual 2n tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Malgrat Jofre Serret.

El mateix candidat explica que en el procés estan cridats a votar els associats i els simpatitzants del PDeCAT, que hauran de validar o no la seva proposta per ser cap de llista. En el cas que no tirés endavant, el procés de primàries hauria de tornar a repetir-se, tal i com marquen els estatuts de la formació.

Una opció que no contempla Serret, que es mostra optimista per tirar la candidatura endavant, i que creu ja es podrà començar a treballar de cara al projecte de l’any vinent.

Fins el dia 10 de febrer hi havia possibilitat de presentar candidatures a encapçalar el partit a nivell local, un procés que va tancar-se amb l’única proposta de Jofre Serret.

El regidor demòcrata ha destacat la voluntat de continuar treballant amb un projecte pel municipi que ja s’havia iniciat en l’antiga Convergència i Unió, i que vol sumar ara també persones independents al partit, una dinàmica que Serret compara amb el projecte parlamentari de Junts per Catalunya.

Les primàries obertes és un procés que el PDeCAT durà a terme també a d’altres municipis del Maresme, amb l’objectiu de potenciar la decisió dels associats i simpatitzants de la formació a l’hora d’escollir els líders i els projectes polítics de cada localitat.

En el cas del PDeCAT malgratenc, el procés culmina avui divendres a dos quarts de 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics