URGENT

Esperada victòria de l’amateur A i segon empat consecutiu del B

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge, l’Amateur A del CD Palafolls va aconseguir el que feia jornades que perseguia.

L’equip de Lluís López, després de 8 jornades consecutives amb derrotes i unes quantes més sense tastar la victòria, finalment va aconseguir aquest cap de setmana endur-se els 3 punts.

Ho va fer fora de casa, al camp del Guíxols, per 1 a 2. El partit va començar amb gol dels locals, que ja al minut 8 aconseguien encetar el marcador.

La resposta del Palafolls, però, va ser ràpida, i quatre minuts més tard aconseguien empatar el partit amb un gol de Massegú. Un empat que els palafollencs van convertir en victòria al minut 27, amb el gol de Lorenzo Hernández, que establiria el marcador definitiu quan tot just s’havia disputat un terç de l’enfrontament.

Amb aquest resultat, el Palafolls no aconsegueix sortir de l’últim lloc de la classificació que ocupa amb 12 punts, però sí que retalla distàncies amb el Roses, penúltim classificat, de qui se situa a només 2 punts.

L’amateur B, per la seva banda, va sumar el segon empat consecutiu, aquest cop davant del Sils al Palastàdium, en un partit que es va mantenir igualat en tot moment i que va començar dominant el Palafolls.

Va ser al minut 25 amb un gol de Raul Amorós, el mateix autor del segon gol ja a la segona part, que aconseguia trencar l’empat a 1 del Sils. Després d’aquest avantatge, però, els visitants van remuntar fins a un resultat de 2 a 3 al minut 75.

Dos minuts després, però, Adrian Moreno salvava un punt del partit imposant el 3 a 3 definitiu.

Amb aquest nou empat, l’amateur B cau una posició, fins a la 7a, que ocupa amb 41 punts, empatat amb el seu perseguidor immediat, però a poca distància dels que té per davant.

En futbol sala, el cap de setmana va deixar derrotes pels principals equips del San Luis. L’equip de la tercera divisió, que jugava a casa, va perdre per un ajustat 5 a 6 contra el Vilafant.

El partit va començar malament pels palafollencs, amb dos gols al minut 3 pel Vilafant, un d’ells en pròpia porteria. A partir d’aquí, però, els locals va remuntar fins a situar-se amb un resultat favorable de 4 a 2.

El Vilafant va remuntar fins al 4 a 5, i tot i que el San Luis va empatar a 5 al minut següent, els visitants finalment s’imposarien amb un 5 a 6 definitiu; un resultat que manté l’equip en 7a posició, a 26 punts.

L’equip juvenil de la tercera divisió, per la seva banda, tampoc va treure un resultat satisfactori del seu enfrontament contra el Tordera, aquest diumenge, contra qui va perdre per 1 a 3.

L’equip continua 4t de la seva lliga, amb 21 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics