URGENT

L’home sospitós d’haver mort un veí de Blanes a Vic continuarà a la presó

Compartiu aquesta història

El jutjat d’instrucció número 5 de Vic ha decidit que continuï a presó el veí de Cassà de la Selva, resident a la capital d’Osona, que a principis d’aquest febrer va confessar haver mort un veí de Blanes.

Els fets es remunten a finals de gener, quan la dona de l’home assassinat va denunciar-ne la desaparició. L’home, que vivia a Blanes amb ella i els seus tres fills, va ser assassinat per un conflicte amb la marihuana que va tenir amb el detingut.

El presumpte assassí hauria matat l’home i hauria deixat el seu cos en un magatzem de Vilanova de Sau. Els Mossos van descobrir durant la investigació que l’home acusat tenia al seu immoble de Vic una gran plantació de marihuana, i durant l’escorcoll a l’habitatge també van trobar restes de sang que l’acusat hauria intentat netejar.

El dia 5 de febrer el jutjat d’instrucció número 4 de Blanes va ordenar l’ingrés a presó pels delictes d’homicidi, també contra la salut pública, tinença il·lícita d’armes i furt d’ús de vehicle. Ara, la instrucció la duu a terme el jutjat de Vic, ja que el crim va cometre’s en aquesta zona, i s’ha decidit mantenir a la presó l’acusat ja que es considera que “hi ha elements suficients per considerar l’acusat responsable” del crim, a banda de tenir en possessió armes prohibides i el vehicle de la víctima.

A la vegada, la interlocutòria del jutge també sosté que hi ha risc de fugida i que podria reincidir. Per tot plegat, doncs el jutjat ha decidit mantenir l’home en presó provisional sense fiança.

La investigació considera que el mòbil del crim seria un conflicte entre els dos homes pel cultiu i el tràfic de cànnabis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics