URGENT

El primer Foraestoc de mobles de la Fundació Molí d’en Puigvert s’inicia amb un èxit aclaparador

Compartiu aquesta història

Avui divendres, la Fundació Privada Molí d’En Puigvert ha organitzat el primer Forestoc dedicat a la venda de mobiliari de segona mà, una iniciativa que anteriorment havien posat en marxa amb altres tipus de productes i que per primer cop realitzaven amb mobles.

Segons han informat des de la fundació, en aquest primer dia d’exposició a la Nau d’entitats de palafolls, l’èxit ha estat aclaparador. Només avui ja s’han venut el 85% dels mobles que tenien exposats, tot i que tal i com han informat encara queden algunes taules polivalents i mobiliari de botiga.

De fet, anteriorment la fundació ja ha organitzat la iniciativa del Foraestoc amb material divers que han donat empreses amb les quals treballen, per poder donar una segona vida a aquest excedent que els donaven.

Aquest cop, però, la donació de mobles per part d’un particular els va fer plantejar-se l’opció de donar sortida a aquest material.

Ho ha explicat a aquesta emissora el responsable de comunicació de la Fundació Privada Molí d’En Puigvert, bernardo Muñoz.

La intenció d’aquest mercat és poder recaptar fons per la feina que duu a terme la Fundació, que no té ànim de lucre, i que rep el material de donacions de particulars.

Davant de l’èxit que ha tingut la iniciativa només el primer dia d’obertura, Muñoz explica que se senten molt agraïts d’haver comptat amb tanta bona afluència.

A la vegada, explica que tenen previst obrir la resta de dies que queden i que s’havien plantejat ja en un inici, però explica que intentaran també informar a la gent de com avancen les vendes dels estocs perquè la visita no sigui en va.

La primera edició de la Fira Foraestoc Mobles es duu a terme a la Nau d’Entitats de Palafolls des d’avui divendres i fins el proper dissabte 17 de març, amb l’excepció d’aquest proper diumenge, que estarà tancada al públic, i a l’expectativa, evidentment, de com avancin les vendes demà dissabte.

 

Foto: Fundació Privada Molí d’en Puigvert

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics