URGENT

“El curtmetratge, una experiència vital”, el nou documental de la Fundació Molí d’en Puigvert

Compartiu aquesta història

El proper dilluns 19 de març, la Fundació Privada Molí d’En Puigvert, que treballa per la integració i reinserció laboral de persones amb discapacitats, té un cita molt especial.

Serà el dia en què presentarà el documental “El curtmetratge, una experiència vital”, un film que té com a protagonistes els propis membres de la fundació.

La presentació es durà a terme a l’Audiori del CaixaFòrum de Barcelona, i comptarà amb la presència dels propis protagonistes de la història, els membres de la fundació i de l’equip tècnic i també els membres responsables de la iniciativa, com Analía La Rosa, psicòloga de la fundació i coordinadora del taller cinematogràfic.

El film, que ha dirigit i produït Ferran Llagostera, retrata l’experiència viscuda per persones amb diagnòstic de Salut Mental, que duen a terme un curtmetratge de ficció, titulat “La millor feina del món”, i que s’emmarca dins d’un taller de cinema impartit a la pròpia Fundació Molí d’en Pugivert.

De fet, el que es presenta és el documental del procés de creació del curtmetratge, que paral·lelament va fer el mateix Ferran Llagostera mentre es desenvolupava el curs.

Ho explica Bernardo Muñoz, responsable de comunicació de la fundació Molí d’en Puigvert.

Muñoz ha explicat que el curtmetratge destaca pel seu sentit de l’humor, i se centra en una història sobre la recerca de feina d’una feina.

A la vegada, també destaca la implicació total de tots els membres de l’equip en la creació de l’obra.

L’acte de presentació d’aquest film sobre el procés creatiu del curtmetratge, d’uns 55 minuts de durada, començarà a les 6 de la tarda del proper dilluns 19 de març al Saló d’actes del Caixa Fòrum de Barcelona, i està obert al públic en general.

 

Foto: Fundació Privada Molí d’En Puigvert

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics