URGENT

El pagès Pep Riera i el poeta Perejaume conversen al Poesia als Barracons  

Compartiu aquesta història

El cicle cultural impulsat per l’institut de Palafolls proposa per aquesta tarda un diàleg entre l’expresident d’Unió de Pagesos, Pep Riera, i el poeta i artista, Perejaume, a la biblioteca del centre de secundària.

Aquesta trobada, serà la segona de l’edició d’enguany del cicle cultural Poesia als Barracons, que anualment organitza l’institut amb la intenció d’apropar la poesia als estudiants i al públic en general.

Aquesta conversa és oberta al públic, gratuïta, tot i que té places limitades. Segons el progfessor de literatura catalna, Pitu Hernández, el cicle convida a Riera i Perejaume per tal de confluir paisatge i poesia.

Pep Riera, molt actiu en l’àmbit polític i ecologista, ha estat guardonat amb la Medalla al treball President Macià al 2011 i, a banda de ser líder del sindicat d’Unió de Pagesos durant més de 20 anys, també ha col·laborat en mitjans de comunicació.

Acompanyarà a Riera l’artista santpolenc Perejaume. Reconegut per la seva literatura, Perejaume també ha experimentat amb la pintura, la fotografia, el vídeo o les instal·lacions. Al  2005 va rebre el Premi Nacional d’Arts Visuals de la Generalitat per la seva obra i al 2006 el Premio Nacional de Artes Gráficas del Ministeri de Cultura, entre d’altres.

Els dos es trobaran aquesta tarda a l’Institut de Palafolls.

La 3a sessió del Poesies als Barracons serà ja per Sant Jordi, quan a primera hora visitarà el centre Enric Casasses.

L’any 2010 es posava en marxa la proposta cultural Poesia als Barracons que, tot i que oberta a tothom, s’organitzava a les aules de l’institut, que llavors estava en barracons en un emplaçament provisional.

En aquests anys els alumnes de l’institut han compartit jornades culturals amb Maria del Mar Bonet, Mishima, Roger Mas, Enric Casasses, Roger Mas o Adrià Puntí entre molts d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics