URGENT

La Policia presentarà les seves memòries a barris i urbanitzacions

Compartiu aquesta història

Un cop finalitzat l’any, la policia Local passa balanç de la feina feta en els últims mesos i ho recull en les seves memòries.

Enguany el cos local de seguretat fa un pas més per explicar la seva tasca i ja ha anunciat que, més enllà de la presentació interna a l’Ajuntament, preveu realitzar almenys 3 presentacions públiques dels resultats de les memòries.

Segons ha pogut saber aquesta emissora serà a l’abril quan es farà la primera presentació general i pública al centre de Palafolls, però la intenció va més enllà i es preveu fer-ne també als barris i urbanitzacions del nostre municipi. D’entrada s’espera  almenys 2 sessions descentralitzades més; una a St. Lluís i una altra a St. Genís, on es faria especial incidència a les problemàtiques i dades concretes d’aquests nuclis del nostre municipi. Segons el regidor de governació, Rafel Cubarsí, la intenció és fer també sessions a Mas Carbó i Mas Reixach, però encara cal acabar de perfilar aquestes presentacions.

A St Lluís es farà especial incidència a l’estacionament regulat per la zona verda, el seu funcionament i les sancions interposades enguany, però també sobre les diferents actuacions de seguretat ciutadana en aquest barri local.

A St. Genís es farà patent els problemes de velocitat i de trànsit en aquest punt del poble, o també el nombre d’animals abandonats que apareixen als carrers de Ciutat Jardí entre d’altres.

La voluntat del cos local de seguretat és ser més pròxims i donar a conèixer la tasca de seguretat i vigilància que fan els agents de la Policia Local de Palafolls. Segons Cubarsi és bo que el poble conegui la tasca que es fa des de la Policia i que moltes vegades es desconeix

La sessió principal es farà el proper divendres 13 d’abril a les 19h a la sala d’actes de la caserna de Palafolls, mentre que les sessions descentralitzades no estan tancades, però s’espera que siguin aquest proper mes d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics