URGENT

L’atleta palafollenca Carla Gascón, campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya dels 60 metres llisos

Compartiu aquesta història

L’atlestisme palafollenc ha obtingut en les dues últimes setmanes nous resultats capdavanters en diverses disciplines.

Concretament, va ser Carla Gascón, atleta del nostre municipi de 15 anys d’edat i membre del Club Atletisme Sant Just, que va endur-se el subcamiponat dels 60 mestres llisos en la categoria sub 16 als Campionats estatals d’aquest passat diumenge a Sabadell, i una setmana abans es proclamava campiona de Catalunya de la mateixa disciplina.

Tots dos campionats es disputaven a la Pista Coberta de Catalunya, situada a Sabadell, i Gascón va obtenir aquests resultats després de les fases classificatòries anteriors.

En el cas del campionat català, diputat el passat diumenge 11 de març, l’atleta pallafollenca va aconseguir una marca de 7.91 segons en els 60 metres llisos, que li va permetre guanyar la competició.

Una marca que superaria en el cas del campionat estatal, disputat ara fa 3 dies a la mateixa pista, on va marcar un temps de 7.75 segons, que li va valer per proclamar-se subcampiona sub 16 de la seva disciplina.

Paral·lelament a la competició individual, Gascón també participava en la prova de relleu de 4×300 en el Campionat de Catalunya, juntament amb 3 altres atletes del Club Atletisme Sant Just, on van pujar al segon esglaó del podi amb una marca de 2 minuts, 55 segons i 66 centèsimes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics