URGENT

S’esgoten les hores per tramitar el DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

Avui dilluns era el primer dels dos dies en què es donaven cites per la renovació del DNI a Palafolls, una gestió que es farà a la caserna de la Policia Local aquest proper dijous. Finalment però amb un sol dia ja s’han esgotat les 70 hores que s’havien de donar.

De fet algunes persones han quedat sense cita per fer aquesta renovació al nostre municipi.

Des de fa un temps l’adjudicació es fa prioritzant aquelles persones que tenen més difícil desplaçar-se a les poblacions properes on fer aquesta renovació, com són Lloret de Mar o Mataró.

En aquest sentit, es dóna prioritat a persones grans i també als menors d’edat empadronats a Palafolls i les persones amb dificultats de mobilitat.

L’última vegada que hi va haver renovació de DNI a Palafolls va ser ara fa mig any, al mes d’octubre, i el servei de llavors es va haver d’interrompre per problemes tècnics que impedien continuar amb la tramitació dels documents.

Malgrat tot, i segons confirmaven fonts policials, el cos de la Policia Nacional decidia llavors suspendre la tramitació de proximitat dels DNI arreu de Catalunya arran de la situació després del referèndum d’independència de Catalunya i del rebuig que va causar la repressió de la Guardia Civil i de la Policia Nacional l’1 d’octubre.

Ara, mig any després, el cos nacional de Policia ha tornat a activar aquest servei que fa anys que s’ha fet al nostre municipi i que permet no haver de desplaçar-se a les comissaries més properes a l’hora de tramitar el DNI.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics