URGENT

Una setantena d’obres farciran la Mostra de Teatre Amateur de Pineda

Compartiu aquesta història

Entre aquest dissabte i fins dimarts, Pineda es converteix en escenari de bon teatre, ja que arriba una nova edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur en aquest municipi veí.

Enguany s’arriba a les 16 edicions d’aquesta proposta cultural, que acollirà durant 4 dies entorn als setanta espectacles de tot tipus, amb una gran varietat d’estils, des del musical, passant per la comèdia o el drama i també oferint espectacles de màgia o de poesia.

Una activitat que queda condensada en quatre dies, aquest cop començant dissabte i acabant dimarts, festiu del Dia del Treballador, i que queda repartida en múltiples espais del municipi.

Ho explica Ramon Costa, un dels organitzadors de la Mostra de Teatre Amateur de Pineda.

A més, enguany també s’ha organitzat una sortida cultural a l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia, on hi haurà un petit espectacle.

Una mostra que mobilitza una gran quantitat de públic, en molts casos gent que es queda tots quatre dies a Pineda per gaudir de les múltiples propostes teatrals de la mostra.

A més, tal i com destaca Costa, per poder fer possible la organització és imprescindible comptar amb la tasca dels més de 50 voluntaris i de la gent que hi ha entre bambolines.

La Mostra de Teatre Amateur de Pineda tornarà a ser, un any més, una iniciativa que servirà per demostrar la bona salut del panorama teatral amateur de Catalunya.

Podeu consultar tota la programació de la Mostra al següent enllaç: Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics