URGENT

Un infart obliga a activar l’helicòpter del SEM a Palafolls

Compartiu aquesta història
Finalment no s’ha hagut d’evacuar la víctima en helicòpter.

Una dona de 50 anys ha patit aquest matí un petit infart, segons fonts policials, mentre assistia a un curs de formació al MiD de Palafolls. Segons ha pogut saber aquesta emissora la dona s’ha sentit indisposada i ha caigut mentre assistia a un curs de formació ocupacional sobre geriatria que es fa en aquest equipament. Justament una infermera  que impartia el curs s’ha encarregat d’atendre la dona mentre no arribaven els serveis d’emergència.

Ràpidament s’ha activat un helicòpter medicalitzat que va aterrat al parc de les Rentadores per si fos necessari el seu trasllat urgent a un centre hospitalari de referència.

Els primers en arribar han estat els agents de la Policia Local, que ha falta d’un Desfibrilador Automàtic han hagut d’esperar  l’ambulància medicalitzada del SEM, que és la que amb el seu desfibril·lador ha aconseguit estabilitzar la dona.

La víctima ha estat evacuada a un centre hospitalari per carretera, sense utilitzar l’helicòpter que finalment ha marxat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics