URGENT

La pista polivalent de Malgrat es farà finalment al costat del camp de futbol

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament malgratenc ha aprovat aquest dimarts l’avantprojecte de la nova pista polivalent  coberta del municipi que s’acabarà ubicant al costat del camp de futbol, prop del cementiri.

Aquesta nova pista estarà encarada tant a l’ús cultural com també l’esportiu, tot i que segons el consistori es prioritzarà l’ús per a les entitats esportives del municipi. En aquest sentit, la pista estarà oberta a tothom però s’utilitzarà també per a entrenaments de bàsquet, hoquei o futbol sala, entre d’altres.

Segons explica l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, aquesta nova infraestructura ha de servir per donar resposta a la demanda d’activitats dels clubs locals, que sovint es troben sense espais on poder dur a terme els seus entrenaments.

Actualment Malgrat té dos grans equipaments esportius coberts, el pavelló dels Germans Margall i el pavelló vell, però tot i així hi ha clubs esportius que han d’entrenar en pistes esportives privades, bàsicament d’escoles.

Un cop aprovat l’avantprojecte, l’alcaldessa assegura que la voluntat municipal és poder començar les obres el més aviat possible. De tota manera, l’alcaldessa recorda que aquests terminis estan condicionats per la nova llei de contractació

Aquest equipament compta amb una ajuda de la Diputació de Barcelona. És l’ajuda que estava destinada a la compra de la finca de Can Palomo, que finalment es va desestimar i la subvenció s’ha canviat per poder fer aquesta pista coberta.

 

Imatge: Google Maps

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics