URGENT

Continua el bullici de fires del mes de maig amb la Fira 8h Saludables i la nova Olé PLF

Compartiu aquesta història

Aquest mes de maig destaca per la quantitat de fires programades pels seus caps de setmana. Malgrat que la Fira del Comerç, prevista pels dies 5 i 6, finalment va haver de ser ajornada per la pluja, sí que es va celebrar la Fira Medieval, ara fa una setmana, i per demà dissabte també està prevista la Fira 8h Saludables i diumenge la nova fira Olé PLF.

La Fira 8h Saludables, organitzada per l’ACEP, arriba demà dissabte a la seva quarta edició, i tindrà lloc a la Plaça de Poppi. L’esdeveniment, que arrencarà al matí, comptarà amb una fira d’expositors i activitats relacionades amb la salut física, mental i espiritual.

S’oferiran durant tot el dia tallers i xerrades al local privat del Cafè de Palafolls, sobre tractaments i salut, i també classes de dansa.

La Fira 8h Saludables és una de les activitats que s’emmarca en els actes de la Setmana de la Salut a Palafolls, que s’està duent a terme aquests dies, juntament amb la campanya de revisions oculars i els tallers del local jove de Can Batlle i el Casal de la Dona.

Per la seva banda, la fira Olé PLF, també organitzada per l’ACEP, és una fira de nova creació que vol ser un espai per donar visibilitat a la cultura andalusa, i que oferirà fusió flamenca, zumba i música en directe.

La fira, que tindrà lloc a la Plaça de Poppi, comença a les 10 del matí, amb la fusió flamenca d’Aidil, i seguirà amb una classe de zumba oberta a tothom a partir de les 11h.

Una de les intencions dels organitzadors de l’esdeveniment, ha estat mesclar la zumba i el flamenc, una combinació que tot i semblar singular no és tant estranya.

Ho explica Cristina Brocal, instructora de zumba al Casal de la Dona, que també destaca l’èxit la primera masterclass del passat febrer.

La fira Olé PLF seguirà amb més activitats a partir de dos quarts d’1 amb música en directe que continuarà posant a les sevillanes i el flamenc com a protagonistes indiscutibles de la jornada.

Serà amb les actuacions del cantant barceloní Javier Ginés, a dos quarts d’1 del migdia, i de Brenda, que començarà el seu concert a les 2 del migdia com a cloenda de la Fira.

Precisament, dos dels àmbits en què se centra la Fira, les sevillanes i la zumba, es practiquen habitualment al Casal de la Dona de Palafolls. Per una banda, les sevillanes amb Lídia Palazón, en grups tant d’adults com d’infants, i per l’altra les sessions de zumba, que també es fan a la Masia de Can Florenci, de mans de Cristina Brocal.

Les dues professores ens expliquen quins són els horaris.

La Fira Olé PLF està organitzada per Aidil, Simple Things Events i el Cafè de Palafolls, amb la col·laboració de l’Ajuntament i també d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics