URGENT

Arriba la 8a Milla Urbana de Palafolls, només adreçada a categories de promoció

Compartiu aquesta història

Demà, els amants córrer tenen dues cites al nostre municipi. Per una banda, se celebra la primera edició de la Plogging, una cursa que combina l’exercici amb la recollida de deixalles, i per l’altra se celebra també la Milla Urbana de Palafolls.

Es tracta d’una una de les competicions esportives amb més bona acollida del poble, i que enguany no tindrà competidors adults, sinó que s’ha obert només a categories de menys edat, des de la categoria de mini prebenjamí, amb infants de P3 i P4, i fins a cadets, amb joves de 2n i 3r d’ESO.

La cursa més llarga, la milla, adreçada a les categories de més edat, consta de 1609 metres de distància, mentre que les altres categories faran recorreguts més curts, en funció de l’edat.

Ho explica Jordi Fitó, responsable d’esport de l’Ajuntament de Palafolls.

Una altra dels aspectes destacats de la Milla, i que ja es va fer l’any passat, és que no hi haurà inscripcions, sinó que l’organització anirà convocant els participants per edat.

Tampoc hi haurà dorsals, i al final de les competicions es donarà obsequi als participants i premis per als tres primers classificats.

Fitó explica que es va decidir no fer inscripcions per evitar les cues que es generaven.

La Milla començarà a dos quarts de 6 de la tarda, amb la cursa de les categories masculina i femenina dels cadets.

En aquest sentit, una altra novetat per a l’edició d’enguany de la Milla Urbana és que competiran conjuntament les categories masculina i femenina de les diverses competicions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics