URGENT

Queixes per excés de brossa als contenidors d’escombraries de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, dia 15, es farà efectiu el canvi d’empresa que gestiona la recollida de les escombraries a la nostra vila. Aquesta setmana, però, moltes persones s’han queixat per l’estat de moltes de les illes de recollida selectiva on s’acumulaven molta brutícia tant dins com fora dels contenidors.

Contenidors a St. Lluís aquest matí. RP

Un excès d’escombraries que es feia més evident als contenidors d’envasos i de paper i cartró. L’Ajuntament de Palafolls ha actuat i des de fa uns dies la situació està tornant a la normalitat.

El regidor de Serveis, Martí Victòria, explica que la situació ha millorat en general, tot i que assegura que encara hi ha indrets on cal actuar per acabar de netejar  de brossa. Victòria creu que l’augment de la brossa als punts de  recollida es deu al canvi d’empresa que es farà aquesta setmana, però assegura que el canvi s’acabarà fent sense massa dificultats i que la situació de desbordament d’alguns contenidors es resoldrà en les properes hores.

De tota manera el regidor ha volgut també donar un toc d’alerta ja que explica que també s’han detectat molts casos d’incivisme. Bàsicament de veïns que abandonen mobles, electrodomèstics i residus que no es poden dipositar als contenidors de la via pública. Victòria demana col·laboració per ajudar a mantenir el nostre poble més net.

En cas de necessitar recollida especial de mobles es pot contactar amb l’Ajuntament per concertar dia i hora de recollida i els residus especials s’han de dur, gratuïtament, a la deixalleria de Can Patalina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics