URGENT

La banda malgratenca El Senyor Peix publica divendres el seu primer disc

Compartiu aquesta història

El grup, fundat ara fa poc més de dos anys, presenta aquest proper divendres el seu primer àlbum d’estudi, sota el títol de “Ballem el món”.

Els malgratencs, com és habitual en les bandes de l’actualitat, publiquen el disc tant en format físic com també a través de les plataformes digitals.

És la primer disc de llarga durada d’aquesta banda maresmenca, que va tancar-se als Kápita Studio de Tordera per posar-se mans a l’obra amb el nou treball, que inclou una desena de cançons que, segons el propi grup, són properes, alegres i íntimes, però que no deixen de tenir l’essència del mestissatge entre reggae, música llatina i rock.

Segons ha explicat a aquesta emissora Marc Stock, saxofonista de la banda, la banda va publicar ara fa dos anys un EP de 4 cançons que va tenir molt bona rebuda entre el públic, i a partir de llavors es va decidir reclutar a més música per configurar la banda actual.

Va ser en aquell moment que el grup va decidir que volia enregistrar un àlbum d’estudi, una feina que segons Stock els ha ocupat gran part del seu temps però a la qual s’han dedicat completament.

En aquest sentit, segons Stock la feina no només és la que fa referència a la part purament musical, sinó que també cal la gestió i promoció de la banda a través dels diversos canals.

Del disc n’ha sortit un senzill, “Ballem el món”, que dóna nom a l’àlbum i del qual també han gravat un videoclip, que ja es pot veure a les seves xarxes socials.

Després de la publicació del disc aquest divendres, a la banda li esperen diversos concerts al llarg d’aquest proper estiu.

Després, segons explica Stock, seguiran més projectes, entre els quals la gravació de més propostes musicals.

“Ballem el món”, el nou disc de El Senyor Peix, està editat per la discogràfica Picap i presenta una portada creada pel dissenyador malgratenc Pep Boix.

 

Foto: Facebook El Senyor Peix

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics